Selvbetjening

Blodprøver fra kl. 7.30!

Jeanette tager blodprøver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 7.30. Ledige tider, vil fremgå via booking modulet – ellers ring til os for at få disse tider.

Generelt foretages blodprøver: mandag til torsdag indtil KL. 14.45.  Kun undtagelsesvist tages der blodprøve om fredagen og her inden kl 11.45!


Influenzavaccinationer:

Perioden for årets influenzavaccinationer til alle personer som er fyldt 65 og til de, som har kronisk sygdom, der er omfattet af ordningen, nærmer sig.

OBS: Vaccinationsperioden er i år ændret: gives nu fra 1. november 2019 til og med 31. januar 2020*!

Vi har i år  reserveret særlige tider til dette, hvor man kan møde op UDEN tidsbestilling: ALLE TORSDAGE ML. KL. 13-15.

Desuden giver vi gerne influenzavaccinationen, hvis du i forvejen har en tid. Så spørg gerne om dette, når du kommer i klinikken.

*Begrundelsen for ændringen er, at man har bedre modstandsdygtighed influenzaudbrud sidst på vinteren.


LÆS venligst ALT nedenstående FØR du booker en tid. På forhånd TAK! Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her til højre, får du mulighed for at

  • Bestille tid til konsultation og blodprøver
  • Skrive en mail til lægen eller
  • Forny din recept-pligtige medicin.

OBS: I forbindelse med afvikling af ferie og fravær inkl. kurser af mere end få dages varighed “lukker” vi for mails til den pågældende læge. Dette for at forhindre at mails ligger ubesvarede i længere tid. Du bedes derfor skrive til en af de andre faste læger, som så vil besvare snarest og efter bedste evne.  Se planlagte ferieuger under Aktuelt.


Min læge

– er en helt ny app, som nu er tilgængelig. Her kan du bestille tid eller medicin, skrive en besked, få overblik over din medicin og aftaler.

MitHelbred

– er en anden app. som også fungerer med lign. indhold og samarbejdet med vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du bruger en af disse eller her via hjemmesiden for sikker kommunikation.


Vedr. booking GENERELT bedes du bemærke, at vi IKKE læser hver booking igennem før selve dagen, hvor du kommer. Vi har derfor ikke på forhånd lovet, at vi kan nå alle emner, hvis du skriver flere på! Du bedes fortsat respektere nedenstående princip, som forsøger at tilgodese, at vi når de vigtigste ting til rette tid!:Som udgangspunkt kan man ikke få afsat ekstra tid, fordi man har “mange ting”, man ønsker at drøfte med lægen. Vi når, så meget vi kan hver gang. Vi vil også gerne respektere den næste, der har bestilt tid. Vi anbefaler derfor, at man altid nævner det emne, der er vigtigst først!

  • SCREENING FOR LIVMODERHALSKRÆFT: Vi anbefaler at du booker tid hos Jeanette Mikkelsen som, for at aflaste læge-tiderne nu varetager denne funktion. HVIS du har et særligt ønske om, at det skal være hos en af lægerne – bedes du skrive begrundelsen herfor – ellers forbeholder vi os retten til at ændre bookingen fra en lægetid – til en tid hos Jeanette Mikkelsen, uden forudgående kontakt med dig. Dette gør vi, fordi vi prøver at nedbringe ventetiden på at få en tid hos husets faste læger. Vi håber du har forståelse herfor!
  • BØRNEUNDERSØGELSER: 5 ugers, 5 og 12 måneders undersøgelse foregår hos læge. 2 og 3 års undersøgelser foregår nu hos Jeanette Mikkelsen. 4 og 5 års undersøgelse hos Sarah. 
  • Ved tidsbestiling til ATTESTER, bedes du oplyse om hvilken attest, det drejer sig om. HVIS den er rekvireret hos dig via din e-Boks, bedes du PRINTE HELE attestanmodningen og medbringe denne ved konsultationen. Vi kan herved se hvilken attest der skal laves. Forsikringsselskaberne godtager KUN den attest, de har anmodet om!
  • VED 1. GRAVIDITETSUNDERSØGELSE SKAL DER TAGES BLODPRØVE MELLEM UGE 9 OG 12. Book venligst også tid hertil; kan godt være samme dag, som selve undersøgelsen. Blot se vedr. tiderne for blodprøvetagning herover.

KONTAKT os- hvis du er i tvivl om hvilken tid du skal bestille til dit problem eller har et særligt ønske; så lytter vi gerne og forsøger at tage særlige hensyn – så vidt muligt!

Akut konsultation: Se under “Praktisk info/åbningstider” for en beskrivelse af vores dagsprogram inkl. tilbud om at møde op uvisiteret i tilfælde af AKUT sygdom.


Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge. Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger. Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret. Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)