Aktuelt

December 2017:

Vi byder pr. 1/12-17 VELKOMMEN til Tanja Jacqueline Krone. Tanja skal være hos os i sin elevtid, mens hun uddanner sig til lægesekretær.

Klinikken er åbent hver dag, undtagen weekends- og helligdagene i forbindelse med JUL og NYTÅR 2017.

Der er åbent onsdag, torsdag og fredag mellem jul og nytår.


 

Pr. 1. december 2017 er klinikken LUKKET for tilgang af nye patienter.


 

LINKS:

Under fanebladet “LINKS” kan du nu se div. aktulle råd og vejledninger, om fx. børnesygdomme, feber, flåter mv.

Det er også her du kan læse vores opdaterede vejledning om behandling af VORTER. Dette er primært en opgave, som skal varetages ved hjemmebehandling, hvilket speciallægerne også anbefaler.


Blodprøvetagning:

BEMÆRK: BLODPRØVER KAN IKKE TAGES SENERE END KL. 14.30 (mandag til torsdag) og 11.15 fredag!
Så husk at bestille tid også til blodprøver for ikke at gå forgæves! Jeanette tager blodprøver de fleste dage, mens Charlotte har en dag om ugen, nemlig onsdagene – eller i øvrigt ved behov.

Blodprøver bestilt AF HOSPITALET, skal tages på laboratoriet!
Pr. 1. juli 2016 skal alle blodprøver, som er bestilt af hospitalet tages på et af de regionale blodprøvesteder. Det betyder, at du som patient ikke længere kan få taget de blodprøver, som hospitalet bestiller hos din egen læge. Du kan benytte on-line booking af tider på den klinisk biokemiske afdeling, se hjemmesiden for Regionshospitalet Silkeborg

Blodprøver, som VI selv i lægehuset har ordineret, tages FORTSAT og uændret af OS!
Vi vil gerne understrege, at det ikke er de alment praktiserende læger, der har ønsket at denne ordning skulle ophøre. Det er regionerne, der har “opsagt” aftalen. Hvis du har spørgsmål til (eller klager over) ændringen i blodprøvetagningen kan du skrive til:

naere.sundhedstilbud@rm.dk – eller ringe på nr: 78 41 21 02


Akut konsultation:

Se under “Praktisk info/åbningstider” for en beskrivelse af vores dagsprogram inkl. tilbud om at møde op uvisiteret i tilfælde af AKUT sygdom.


Vedr. Screening for livmoderhalskræft: Vi anbefaler at du booker tid hos Jeanette Mikkelsen som, for at aflaste læge-tiderne nu varetager denne funktion. HVIS du har et særligt ønske om, at det skal være hos en af lægerne – bedes du skrive begrundelsen herfor – ellers forbeholder vi os retten til at ændre bookingen fra en lægetid – til en tid hos Jeanette Mikkelsen, uden forudgående kontakt med dig. Dette gør vi, fordi vi prøver at nedbringe ventetiden på at få en tid hos hustes faste læger. Vi håber, du har forståelse herfor!