Aktuelt

 Fravær i klinikken:

Mai-Britt Vestergaard er fraværende i klinikken fra d. 9-18 oktober, og svarer derfor ikke på e-konsultationer i denne periode.

Malene Uggerhøj er fraværende i klinikken fra d. 11-18 oktober, og svarer derfor ikke på e-konsultationer i denne periode.

Pia H. Timm er fraværende i klinikken fra d. 10-18 oktober, og svarer derfor ikke på e-konsultationer i denne periode.

 Lukkedage efterår og vinter 2019:

Klinikken er lukket torsdag og fredag i uge 42. (17. og 18. oktober), samt fredag den 27. december.

Vi henviser her til Lægerne Søndertorv, Søndergade 25. Tlf: 86806133.

OBS: På disse lukkedage, kan der ikke bestilles medicin, sv.t. alt, hvad vi har nævnt under fanebladet “afhængighedsskabende medicin” – se dette. !


 Influenzavaccinationer:

Perioden for årets influenzavaccinationer til alle personer som er fyldt 65 og til de, som har kronisk sygdom, der er omfattet af ordningen, nærmer sig.

OBS: Vaccinationsperioden er i år ændret: gives nu fra 1. november 2019 til og med 31. januar 2020*!

Vi har i år  reserveret særlige tider til dette, hvor man kan møde op UDEN tidsbestilling: ALLE TORSDAGE ML. KL. 13-15.

Desuden giver vi gerne influenzavaccinationen, hvis du i forvejen har en tid. Så spørg gerne om dette, når du kommer i klinikken.

*Begrundelsen for ændringen er, at man har bedre modstandsdygtighed influenzaudbrud sidst på vinteren.


 

“Min Læge” app min læge 

Med den nye app ”Min Læge” kan du komme i kontakt med lægen – direkte på mobilen.

App’en giver dig mulighed for at skrive til lægen, forny recepter, holde styr på aftaler, samt se henvisninger til andre i sundhedsvæsnet. ”Min Læge” giver desuden adgang til oplysninger vedrørende vaccinationer og kroniske diagnoser.

I løbet af 2019 vil der desuden blive mulighed for at se prøvesvar fra lægen, booke tider og mulighed for at få indsigt i egne børns oplysninger om vaccinationer og meget mere.

Du kan hente app’en på App store eller Google Play.

Hvis du har brug for hjælp til at hente app’en kan du bruge denne vejledning eller rette henvendelse til personalet i receptionen.

Udklip
Klinikken er pr. 1. maj 2019 blevet plejehjemslæger, gældende for Gødvad Plejecenter, Kongsbergvej, afd. 3-4 og 5-6.  Det betyder at vi varetager en særlig kontakt med denne afdeling omkring sundhedsfaglige opgaver. Beboere på disse afsnit har desuden mulighed for at skifte til os, som deres faste læger. Kontakt sygesikringen vedr. denne mulighed.


HUSK altid sundhedskortet

Når du ankommer til klinikken skal sygesikringsbeviset registreres ved at køre kortet gennem kortlæseren.

Dette har 3 funktioner:

1. Det bliver registreret i vores EDB system, at du er ankommet. Så kan vi se, at du er klar til at blive kaldt ind.

2. Det mindsker risikoen for fejl i forhold til forveksling af flere med samme navn.

3. Kort registrering bruges i forbindelse med afregning overfor sygesikringen. De holder øje med, om vi har for høj en andel, der møder op uden sundhedskort. Hvis dette sker, kan det ske, at vi ikke kan få honorering for vort arbejde. Det er derfor ikke nok, at du “bare” taster dit cpr-nr. ind ved ankomsten. Der kræves kort-registrering.NYT: blodprøver fra kl. 7.30!

I august 2018 åbnes der for  tider til primært blodprøver fra kl. 7.30 hos Jeanette Mikkelsen. Dette gælder mandage, tirsdage og onsdage. Ledige tider, vil fremgå via booking modulet – ellers ring til os for at få disse tider. Om blodprøver i øvrigt – se her nedenstående.

* BEMÆRK: BLODPRØVER KAN IKKE TAGES SENERE END KL. 14.45 (mandag til torsdag) og 11.45 fredag! Så husk at bestille tid også til blodprøver for ikke at gå forgæves!


Pr. 1. december 2017 er klinikken LUKKET for tilgang af nye patienter.


LINKS: Under fanebladet “LINKS” kan du nu se div. aktulle råd og vejledninger, om fx. børnesygdomme, feber, flåter mv.