Aktuelt

 Nyeste opdatering vedr:  COVID-19 – vaccinationsindsatsen i Region Midtjylland

Men bliver fortsat indkaldt via sin eboks. Afvent indkaldelse der.

Inviterede borgere uden NemID kan få hjælp til at bestille tid til vaccination på tlf. 7023 2415. Borgere som har brug for hjælp til at bestille vaccination kan kontakte samme telefonnummer.  Der fremgår flere oplysninger om vaccination på Region Midtjyllands hjemmeside

Tjek vaccinationskalenderen på SSI.dk – tak!

Her ligger en plan for vaccinationerne – du vil blive indkaldt, når det bliver din tur!

https://www.sst.dk/da/udgivelser/2021/vaccinationskalender

Vedrørende  andre vaccinationer:

Se særskilt faneblad vedr. vaccinationer!


COVID-19 * seneste nyt *

BRUG af mundbind: vi tilråder jf. sundhedsstyrelsens retningslinjer, at alle bruger mundbind, så længe de opholder sig i klinikken. Man skal selv medbringe mundbind. Der vil sidde nogle, som ikke har mundbind på – der er personer, som ikke kan bruge disse. Dette respekterer vi.


Booking via selvbetjening.

Vi INDSKÆRPER, at man fortsat IKKE booker tider vedr. hoste, feber og alle kendte COVID-19 symptomer! Her SKAL man fortsat ringe ml. kl. 8-10!

Hvis man har booket en tid og oplever COVID-19 symptomer, i dagene før aftalen, forventer vi, at man melder afbud!

Det samme gælder, hvis man har kendskab til COVID-19 smitte blandt ens nærmeste!

Du må fortsat IKKE møder op uden forudgående aftale!

RING ml. kl. 8-10 på tlf. 86 82 04 33

Man kan også booke tid til en  Video-konsultation! se vejledning her nedenfor!

UNDGÅ venligst at bruge akut-telefonen til andet end akutte henvendelser!

dvs. KUN hvis det ABSOLUT IKKE kan vente til dagen efter!

Telefon og Video:

Der aftales tid til video-konsultation ved at booke det under tidsbestilling (selvbetjening) eller ved at ringe ml. 8-10. Der vil som udgangspunkt kunne aftales video-konsultation fra dag til dag – således også ved akutte tilstande.

Konsultation:

Fremmøde i klinikken aftales, i de tilfælde hvor ovenstående ikke giver tilstrækkelig sikkerhed for en lægelig forsvarlig vurdering. HVIS DU har symptomer på Corona bedes du aflyse tiden!

Kom til tiden!

Dvs. hvis du er i god tid, beder vi dig VENTE I BILEN eller udenfor indtil få minutter før den aftalte tid. På den måde mindsker vi antal ventende i ventesalen. Vi beder desuden om, at det kun er den, der har en aftale, der kommer indenfor.  LEDSAGERE BEDES VENTE I BILEN! Kun èn forældre ved konsultation med børn!

Akut konsultation ml. kl. 11-11.30 er fortsat lukket!

 

 

“Min Læge” app min læge 

Med den nye app ”Min Læge” kan du komme i kontakt med lægen – direkte på mobilen. App’en giver dig mulighed for at skrive til lægen, forny recepter, holde styr på aftaler, samt se henvisninger til andre i sundhedsvæsnet. ”Min Læge” giver desuden adgang til oplysninger vedrørende vaccinationer og kroniske diagnoser. I løbet af 2019 vil der desuden blive mulighed for at se prøvesvar fra lægen, booke tider og mulighed for at få indsigt i egne børns oplysninger om vaccinationer og meget mere. Du kan hente app’en på App store eller Google Play. Hvis du har brug for hjælp til at hente app’en kan du bruge denne vejledning eller rette henvendelse til personalet i receptionen. Udklip


Klinikken er pr. 1. maj 2019 blevet plejehjemslæger, på Gødvad Plejecenter, Kongsbergvej, afd. 3-4 og 5-6.  Det betyder at vi varetager en særlig kontakt med denne afdeling omkring sundhedsfaglige opgaver. Beboere på disse afsnit har desuden mulighed for at skifte til os, som deres faste læger. Kontakt sygesikringen vedr. denne mulighed.


HUSK altid sundhedskortet!

Når du ankommer til klinikken skal sygesikringsbeviset registreres ved at køre kortet gennem kortlæseren. Dette har 3 funktioner: 1. Det bliver registreret i vores EDB system, at du er ankommet. Så kan vi se, at du er klar til at blive kaldt ind. 2. Det mindsker risikoen for fejl i forhold til forveksling af flere med samme navn. 3. Kort registrering bruges i forbindelse med afregning overfor sygesikringen. De holder øje med, om vi har for høj en andel, der møder op uden sundhedskort. Hvis dette sker, kan det ske, at vi ikke kan få honorering for vort arbejde. Det er derfor ikke nok, at du “bare” taster dit cpr-nr. ind ved ankomsten. Der kræves kort-registrering.