Aktuelt

Sommerferie 2018:

Klinikken har åbent alle hverdage. Enkelte fredage lukkes kl. 12.  Kollegaerne på Søndertorv tager imod akutte opgaver disse dage. Der oplyses herom på telefonsvareren efter kl. 12 på de konkrete fredage.

Malene Uggerhøj og Kristian Skytte Andersen har ferie uge 28-30.

Kirsten A. Bruun har ferie uge 27, samt 31-32.

Pia Hjortgaard Timm har ferie uge 30-32.


Jens Gram-Hansen holder orlov fra klinikken fra 1.maj 2018 og vender tilbage igen 3. sept. 2018. Jens skal genopleve Grønland og arbejdet på lægestationen i Nuuk, hvor han var tilbage i 1999. Jens’ arbejdsopgaver overtages i fælleskab af klinikkens nu 5 læger.  2 faste læger (Malene og Kirsten),  2 uddannelseslæger. (Rasmus og Kristian), samt vikar Pia Hjortgaard Timm. For nærmere præsentation af klinikkens læger og personale henvises til fanebladet: /profil/læger


Pr. 1. december 2017 er klinikken LUKKET for tilgang af nye patienter.


LINKS: Under fanebladet “LINKS” kan du nu se div. aktulle råd og vejledninger, om fx. børnesygdomme, feber, flåter mv. Det er også her du kan læse vores opdaterede vejledning om behandling af VORTER. Dette er primært en opgave, som skal varetages ved hjemmebehandling, hvilket speciallægerne også anbefaler.


Blodprøvetagning: BEMÆRK: BLODPRØVER KAN IKKE TAGES SENERE END KL. 14.30 (mandag til torsdag) og 11.15 fredag! Så husk at bestille tid også til blodprøver for ikke at gå forgæves! Jeanette tager blodprøver de fleste dage, mens Charlotte har en dag om ugen, nemlig onsdagene – eller i øvrigt ved behov. Blodprøver bestilt AF HOSPITALET, skal tages på laboratoriet! Pr. 1. juli 2016 skal alle blodprøver, som er bestilt af hospitalet tages på et af de regionale blodprøvesteder. Det betyder, at du som patient ikke længere kan få taget de blodprøver, som hospitalet bestiller hos din egen læge. Du kan benytte on-line booking af tider på den klinisk biokemiske afdeling, se hjemmesiden for Regionshospitalet Silkeborg Blodprøver, som VI selv i lægehuset har ordineret, tages FORTSAT og uændret af OS! Vi vil gerne understrege, at det ikke er de alment praktiserende læger, der har ønsket at denne ordning skulle ophøre. Det er regionerne, der har “opsagt” aftalen. Hvis du har spørgsmål til (eller klager over) ændringen i blodprøvetagningen kan du skrive til: naere.sundhedstilbud@rm.dk – eller ringe på nr: 78 41 21 02


Akut konsultation: Se under “Praktisk info/åbningstider” for en beskrivelse af vores dagsprogram inkl. tilbud om at møde op uvisiteret i tilfælde af AKUT sygdom.